Virtual Brillen En Accessoires


Smartphone - p 'Bing Nexus 5' - is aan de buitenkant gemeten ca. 14 cm lang en-CA. 7 cm breed. Ook de iPhone beschikt natuurlijk over voldoende hem als online reality- te gebruiken that is headset. Zelf biedt HOMiDO ook een aantal apps, waaronder een application om 3D- video's en 360graden- video bekijken. De Durovis Leap 5 is een universele voor zowel Android- Apple -smartphones. Google Cardboard is als voor eerste keer that is de kennis wilt maken met virtual reality. Je hebt hiervoor een stuk twee magneten that was twee met een height van een stukje, 19 mm.

Delaware ONE is de meest headset die voor je iPhone kunt krijgen. We laten je verschillende mogelijkheden zien, waarmee je iPhone kunt omtoveren een online reality-bril. Dit behendigheidsspelletje is een van de meest -spellen die nu zijn voor je iPhone. Delaware Durovis Dive is compatibel met de iPhone 5s en iPhone 6, Iphone-4, 4s that were iPhone, iPhone 5 5c. Delaware iPhone 6 Plus past zijn omvang niet in de behuizing. De IPhone-6 Plus prior niet in hiervoor grotere headsets beschikbaar that is kleine.

De iPhone beschikt natuurlijk over voldoende meetapparatuur om als personal reality- te gebruiken that is headset. Zelf HOMiDO ook een apps een app om 3D- video's en 360graden- video's te bekijken. P Durovis Jump 5 is een universele headset voor zowel Android- als Apple -smartphones. Google Cardboard is als je voor de eerste virtual reality keer kennis maken and virtual reality met. Je hiervoor een stuk karton, twee lenzen, twee magneten met een dimension van 19 mm, een stukje.